• Summer body's are made in winter

 • PowerSlim Roosendaal helpt je om je streefgewicht te behalen én te behouden. Elvira Gorissen is gecertificeerd PowerSlim Voedingscoach uit Roosendaal. 

  Wat is PowerSlim?

  PowerSlim is een afslankprogramma dat door diëtisten is ontwikkeld op basis van wetenschappelijke inzichten. Ik zal het heel kort proberen uit te leggen. ‘Vroeger’ dachten we altijd dat we af zouden vallen als we maar minder calorieën tot ons gingen nemen. En inderdaad: dan raak je kilo’s kwijt. Kilo’s alleen die er vaak net zo hard weer aan komen. Voor mij heel herkenbaar. Voor jou ook?

  Wat is dan het nieuwe inzicht? Vergeet calorieën. Het gaat om eiwitten. Studies tonen het keer op keer weer aan: de meest effectieve manier van afslanken is wanneer je meer eiwitten tot je neemt en minder koolhydraten (suikers) en vetten. Je verliest dan lichaamsvet, maar behoudt je vetvrije massa. En dat is precies wat we willen.

  Wat betekent PowerSlim voor je dagelijkse leven?

  Het mooie is dat PowerSlim weinig impact heeft op je leven. PowerSlim is feitelijk geen dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten. Wie leert je dat? Inderdaad: jouw PowerSlim voedingscoach. Daarvan zijn er intussen al meer dan 300 in heel Nederland. Voor Helmond en omgeving mag ik de PowerSlim voedingscoach zijn.

  Verantwoord, gezond, blijvend en betaalbaar

  Slank zijn is fijn en goed voor je zelfvertrouwen. Je hebt nu besloten: ik ga die stap zetten. Maar: wel verantwoord, gezond, blijvend en betaalbaar. Je hebt geen zin om geld uit te geven voor een resultaat dat slechts tijdelijk is. Dan is PowerSlim Helmond de oplossing. 

 • Schoonheidsinstituut City Health Elvira Gorissen, een gevestigde naam in Roosendaal. De schoonheidssalon voor huidverbetering en -verzorging met gebruik van alle topmerken.

  Elvira heeft vele jaren ervaring met veel specialisaties waaronder anti-ageing en probleemhuiden en volgt de nieuwste internationale ontwikkelingen op de voet.

  City Health is gevestigd aan Parklaan 69, 4702 XB Roosendaal, met eigen parkeergelegenheid.

  De behandelingen worden uitgevoerd door:

  – schoonheidspecialisten (ANBOS)

  – arts (N.V.C.G.)