• PowerSlim

 • PowerSlim Roosendaal helpt je om je streefgewicht te behalen én te behouden. Elvira Gorissen is gecertificeerd PowerSlim Voedingscoach uit Roosendaal. 

  Wat is PowerSlim?

  PowerSlim is een afslankprogramma dat door diëtisten is ontwikkeld op basis van wetenschappelijke inzichten. Ik zal het heel kort proberen uit te leggen. ‘Vroeger’ dachten we altijd dat we af zouden vallen als we maar minder calorieën tot ons gingen nemen. En inderdaad: dan raak je kilo’s kwijt. Kilo’s alleen die er vaak net zo hard weer aan komen. Voor mij heel herkenbaar. Voor jou ook?

  Wat is dan het nieuwe inzicht? Vergeet calorieën. Het gaat om eiwitten. Studies tonen het keer op keer weer aan: de meest effectieve manier van afslanken is wanneer je meer eiwitten tot je neemt en minder koolhydraten (suikers) en vetten. Je verliest dan lichaamsvet, maar behoudt je vetvrije massa. En dat is precies wat we willen.

  Wat betekent PowerSlim voor je dagelijkse leven?

  Het mooie is dat PowerSlim weinig impact heeft op je leven. PowerSlim is feitelijk geen dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten. Wie leert je dat? Inderdaad: jouw PowerSlim voedingscoach. Daarvan zijn er intussen al meer dan 300 in heel Nederland. Voor Helmond en omgeving mag ik de PowerSlim voedingscoach zijn.

  Verantwoord, gezond, blijvend en betaalbaar

  Slank zijn is fijn en goed voor je zelfvertrouwen. Je hebt nu besloten: ik ga die stap zetten. Maar: wel verantwoord, gezond, blijvend en betaalbaar. Je hebt geen zin om geld uit te geven voor een resultaat dat slechts tijdelijk is. Dan is PowerSlim Helmond de oplossing. 

 • Voordelen

  • Deskundig advies
  • Lekkere producten
  • Gezond voedingspatroon
  • Makkelijk vol te houden
  • Volwaardige, eiwitrijke voeding
  • Behoud van spiermassa
  • Bevordert de stofwisseling
  • Ontwikkeld door diëtisten
  • Nazorgtraject gewichtsbehoud
 • PowerSlim betekent niet minder eten, maar ánders eten!

  Het afslankprogramma heeft 3 fases met elk ongeveer 6 eetmomenten per dag.

  Van afvallen…

  In de eerste, strikte fase ga je actief aan de slag met het verliezen van gewicht. Je hebt ongeveer elke 2,5 uur een eetmoment.

  Via de overgangsfase…

  In de overgangsfase leer je stapsgewijs een gezond voedingspatroon aan. Langzaam maar zeker worden de PowerSlim producten vervangen door gewone voedingsproducten.

  Naar een stabiel en vitaal leven…

  Ook na het behalen van je streefgewicht blijft je coach je begeleiden en adviseren. In deze derde en laatste fase eet je alleen nog tussendoortjes van PowerSlim.

 • Eén-op-één support

  We vinden het belangrijk dat jij je gewenste gewicht op de lange termijn vast kunt houden. Daarom bieden we persoonlijke begeleiding tijdens jouw traject.

  Om jouw programma goed af te stemmen op jouw persoonlijke situatie, heb je eerst een uitgebreid intakegesprek met de PowerSlim voedingscoach. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan geeft de PowerSlim voedingscoach je een advies.

  Je komt wekelijks op consult voor een lichaamsanalyse en advies waarmee je je doelstellingen succesvol kunt behalen. Dat je gewoon lekker kunt blijven eten bij PowerSlim maakt dat het programma makkelijk vol te houden is. Doordat je zes eetmomenten per dag hebt, heb je geen honger en leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven vol kunt houden.

  En ook na het behalen van je streefgewicht blijft je coach je begeleiden. Samen met jou investeren we in een blijvend resultaat.