• Behandeling Neoderma

 • Behandelingen Neoderma

  Bio-Peeling Treatment rond 

  Bio-Peeling Treatment

  Biologische Bio-Peeling / Chinese kruidenpeeling

  90 – 120 min.     € 87,50

  De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) – de unieke biologische peeling van Neoderma – is ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Deze is niet agressief, dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn. Voordelen: u hoeft niet thuis te blijven en u kunt zich gewoon opmaken. De Neoderma Chinese kruidenpeeling / Bio-Peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid.
  De Neoderma Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Zelfs voor de donker getinte huid. Toepasbaar het hele jaar door, ook in de zomermaanden. De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) behandeling is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur.

  Deze behandeling is uiteraard inbegrepen met vooraf een grondige reiniging van de huid (reiniging van comedonen, milia’s, etc.)

   


   

  Bio-Peeling Light rond

  Bio-Peeling Light Treatment

  Biologische Peeling / Chinese kruidenpeeling voor de gevoelige huid

  90 – 120 min.     € 87,50

  Omdat de Neoderma Bio-Peeling beschouwt kan worden als een therapie, is voor de ondersteuning van de behandeling het gebruik van Neoderma huidverzorgingsproducten thuis voor de klant noodzakelijk. De ingrediënten van deze huidverzorgingsproducten ondersteunen namelijk de werking van de Bio-Peeling zelf.

  Voor de behandeling van couperose en rosacea.

  Deze behandeling is een mildere versie van de Bio-Peeling en is daardoor uitermate geschikt voor de extreem gevoelige, allergische huis en kan worden toegepast bij couperose en rosacea.

  Zowel de Bio-Peeling als Bio-Peeling Light kunnen als een losse behandeling of in een kuurverband geadviseerd worden. De Bio-Peeling Light kan 1 keer per week toegepast worden en kan in combinatie gedaan worden met alle overige behandelingen van Neoderma.

  Omdat de Neoderma Biopeeling de celdeling doet versnellen, wordt het metabolisme van de huid en de productie van collageen gestimuleerd. De peeling heeft een therapeutische en verjongende werking en geen van de huidlagen wordt aangetast. De behandeling is dus zeer geschikt voor de verslapte, slecht doorbloede (rokers) huid. Toepasbaar als eenmalige behandeling bij, of in plaats van een schoonheidsbehandeling (preventieve werking) of als minikuur (3 maal binnen 10 dagen). In geval van een gevoelige huid en lichaamsbehandeling echter éénmaal per week, tot het gewenste resultaat is bereikt.

  Na de behandeling komen veel afvalstoffen vrij.

  Om deze af te voeren adviseren wij elk uur een glas water te drinken. Bovendien worden alle huidfuncties genormaliseerd. Uniek is dat met de peeling 3 à 4 problemen in één keer behandeld kunnen worden en dat de peeling het hele jaar door toegepast kan worden. U kunt gewoon in de zon, maar met de Neoderma Blue Blood Sun Block (die waterproof is en waar dus make-up over heen kan). Ook kunt u zelf gewoon wassen. Na de behandeling is het beter om gedurende één week niet onder de zonnebank te gaan wegens het gevaar voor uitdroging van de huid. Tijdens en tot minimaal 10 dagen na afloop van een kuur mogen alleen Neoderma huidverzorgingsproducten gebruikt worden. Liefst de producten opmaken.

  De producten ondersteunen de behandeling en dienen (circa 7 weken) als huidverzorgingsproducten.

  Het effect van de behandeling wordt daardoor aanmerkelijk versterkt, vooral door de perfluorcarbon in verschillende Neoderma huidverzorgingsproducten. De perfluorcarbon vormt een unieke combinatie met de kruiden door de werking van zuurstof en heeft een sterk therapeutische, vochtregulerende, verjongende, ontstekingremmende en regenererende werking. Ook activeert de perfluorcarbon het metabolisme en de immuniteit van de huid en verbetert het de opname van alle werkstoffen in de huid.

  Dit zijn de resultaten van Neoderma op de acne huid.

   ………Neoderma voor na rond