• Pigment behandeling

 • Cosmelan is al 25 jaar dé behandeling voor hyperpigmentatie

  De Cosmelan behandeling is inmiddels al ruim 25 jaar een erkende behandeling voor het oplossen van hyperpigmentatie. Cosmelan heeft zich door de jaren heen, wereldwijd bewezen als dé behandeling voor hyperpigmentatie en melasma. De Cosmelan behandeling heeft als doel de tyrosinase in de verschillende fasen van pigmentvorming af te remmen, waardoor hyperpigmentatie sterk zal verminderen of zelfs geheel verdwijnt. 

  Direct resultaat

  Een week na de behandeling begint de huid al te verbeteren. Na 4 weken worden de pigmentvlekken aanzienlijk minder en kunnen zelfs verdwijnen. Na gebruik van Cosmelan ziet de huid er jonger en stralender uit. Daarnaast kan Cosmelan ook worden ingezet ter behandeling van rest acne.

 • Werking

  Cosmelan bevat Amalan wat de basis vormt van het COSMELAN-masker;
  heeft een direct effect op het onderhuidse proces dat pigment (melanine) vormt;
  remt de tyrosinase (een basisenzym in het melaninevormingsproces) af;
  ingrediënten zijn o.a.: kojiczuur, fytinezuur, ascorbinezuur, arbutine, titaniumdioxide en retinylpalmitaat (vitamine A-soort) die allemaal het enzym tyrosinase blokkeren;
  producten zijn parfumvrij. 

  De behandeling

  De behandeling bestaat uit meerdere professionele behandelingen die alleen door huidspecialisten kunnen worden toegepast. Vervolgens zal een belangrijk deel van de behandeling thuis worden voortgezet door het dagelijks gebruik van de Cosmelan2-creme. Het aantal behandelingen en de producten die in de thuisbehandeling worden opgenomen, zijn afhankelijk van de gradatie en de aard van de hyperpigmentatie.