• La Prairie

 • La Prairie: onze trotse erfenis

  Laboratoires La Prairie gaat terug tot de beroemde Clinique La Prairie in Montreux, Zwitserland. Al meer dan een halve eeuw is de Clinique de pionier van cellulaire anti-verouderingstherapie. Inmiddels heeft de kliniek haar unieke innovaties met duizenden bezoekers van over de gehele wereld gedeeld.

  Sinds 1982 maken de Laboratoires La Prairie uit Zwitserland geen deel meer uit van de Clinique La Prairie, maar werd het bedrijf de geboorteplaats van buitengewoon effectieve producten die helpen het huidverouderingsproces onder controle te houden.

  La Prairie Switzerland is beroemd vanwege de wetenschappelijke integriteit van haar producten en haar ongeëvenaard streven naar perfectie.

  Een wetenschappelijke benadering van schoonheid

  Het onderzoek naar de perfecte huid van Laboratoires La Prairie heeft tot een hoogwaardige reeks cellulaire huidverzorgingsbehandelingen, gebaseerd op het exclusieve Cellular Complex van La Prairie, geleid.

  Deze anti-aging ingrediënten zijn alleen terug te vinden in de producten van La Prairie en leveren voedende bestanddelen voor de gezondheid, vitaliteit en uitstraling van uw huid.

  De producten van La Prairie zorgen voor een langdurig jong uitziende verschijning, zelfs van de meest kwetsbare huid. Elk product bestrijdt het probleem van vroegtijdige veroudering, negatieve invloeden van buitenaf en de stress van het hedendaagse leven. La Prairie is gespecialiseerd in schoonheidsverzorging, met een ongeëvenaarde toewijding aan perfectie, luxe en de wetenschap van huidverzorging. 

  Klik hier om naar de officiële website van La Prairie te gaan.