• Maria Galland

 • Wat MARIA GALLAND PARIS zo bijzonder maakt

  Uniek. Veeleisend. Kostbaar. Samengesteld als een ‘mozaïek van verschillende behoeften’. Zo is onze huid. Een inzicht dat Madame Galland in het begin van de jaren zestig op het spoor zette van haar zoektocht naar de ‘eeuwige jeugd’ en een op en top verzorgde huid. Een inzicht, waarop de ‘‘Methode MARIA GALLAND’’ toen en ook vandaag nog is gebaseerd: door een exacte huidanalyse en de speciale behandeling van iedere afzonderlijke huidzone, exact afgestemd op de behoeften van dat ogenblik wordt de schoonheid van de huid optimaal behouden. De weldadige handen en de zachte aanrakingen van de schoonheidsspecialisten van MARIA GALLAND brengen daarbij lichaam, geest en gevoel in evenwicht. De perfectie van “schoonheidsverzorging op maat’’, die – net zoals de op elkaar afgestemde verzorgingsproducten voor thuis – alleen bij schoonheidsinstituten, beautyfarms en Spa’s te vinden is.

  Wetenschap en onderzoek – de weg naar een perfect verzorgde huid

  Al miljoenen keren bewezen en na meer dan veertig jaar nog steeds even actueel, onze behandeling met het MASQUE MODELANT is het symbool van onze basis. Centimeter bij centimeter wordt de huid behandeld met speciaal geselecteerde preparaten. Bijzonder is dat het thermische effect van het masker ervoor zorgt, dat de werkstoffen diep de huid in worden gesluisd en daar gericht hun werking kunnen ontplooien.

  Maar kwaliteit en het streven naar perfectie kennen geen grenzen: ultramoderne onderzoekslaboratoria zijn continu op zoek naar waardevolle verzorgende substanties, efficiënte technologieën en revolutionaire formules. De samenwerking met schoonheidsspecialisten scherpt ons gevoel aan voor de eisen, die vrouwen en mannen tegenwoordig stellen aan verzorging als symbool van hun persoonlijkheid. Zo ontstaan producten en behandelingen, die daadwerkelijk beantwoorden aan de behoeften van gebruikers, die aansluiten op het tijdsbeeld en grenzen verleggen. Onze hoge kwaliteitsstandaard garandeert, dat alle producten onder dermatologisch toezicht getest zijn op effectiviteit en veiligheid en dat ze buitengewoon goed worden verdragen. 

  Klik hier om naar de officiële website van Maria Galland te gaan.