• Detox Laviesage

 • Cleanse & Revitalise
 • Laviesage nutricosmetics – optimale huidverzorging en lichaamsverzorging

  Laviesage nutricosmetics zijn specialistische supplementen voor cosmetische doeleinden zoals anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Ze bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid.

 • Missie en visie

  Onze missie is om consumenten toegang te bieden tot innovatieve, op wetenschap gebaseerde voedingssupplementen van de beste natuurlijke kwaliteit om hun huid, gezondheid en leven te verbeteren. We distribueren onze voedingssupplementen via deskundig opgeleide schoonheidsspecialisten die consumenten kunnen begeleiden bij het maken van de juiste keuzes.

  Omdat de huidkwaliteit na het 25ste levensjaar langzaam afneemt, zorgen wij met onze voedingssupplementen dat de huid van binnenuit duurzaam verbetert wordt. Daarmee kan je huid er tot in lengte van jaren stralend uitzien en ervoor zorgen dat jij goed in je vel zit. Die doelstelling vind je terug in al onze voedingssupplementen.

  ORIGINEEL EN INSPIRATIE
  Onze voedingssupplementen zijn gebaseerd op een combinatie van moderne wetenschappelijke en deels geïnspireerd op eeuwenoude Ayurvedische kennis. Daarmee creëren wij originele voedingssupplementen die die bijdragen aan een mooie en gezonde huid.

  DE NATUUR ALS BASIS
  Wij hanteren strenge eisen voor onze producten, daarbij vormt de natuur voor ons het uitgangspunt. Daarom zorgen we dat de natuur met respect wordt behandeld en maken we gebruik van natuurlijke, duurzame ingrediënten.