• Laviesage Nutricosmetics

 • Nutricosmetics voor een mooie huid van binnenuit

  Wat zijn Nutricosmetics / Beautysupplementen?

  Nutricosmetics zijn voedingsstoffen met een positieve werking op de huid. Nutriënten voor cosmetisch gebruik om het heel eenvoudig te houden. Nutricosmetics zijn werkzame stoffen die in de juiste dosering en verhouding in combinatie met andere nutriënten kunnen zorgen voor een langdurig mooie en gezonde huid. Ze worden vaak ingezet om de huid te verzorgen, te verjongen of te verbeteren. Sinds het ontstaan van LavieSage in 2008 staat de ontwikkeling van topkwaliteit Nutricosmetics niet stil.

  Het ontstaan van Laviesage

  Als nieuwkomer en trendsetter moet je innovatief te werk gaan en goed luisteren naar praktische marktontwikkelingen. Vanuit die manier van werken mag LavieSage zich met trots marktleider noemen binnen de professionele beauty branche op het gebied van Nutricosmetics. LavieSage producten zijn ontwikkeld volgens de laatste nieuwe wetenschappelijke inzichten en voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen.

  Streven

  LavieSage streeft ernaar om mensen te helpen een goede gezondheid van lichaam en huid te onderhouden. De huidige mens heeft andere wensen en stelt steeds hogere eisen aan de gezondheid van lichaam en huid dan ooit tevoren. De huid weerspiegelt de innerlijke gezondheid en andersom. Zo van binnen zo van buiten luidt een oude wijze spreuk! De liefde voor de huid moet natuurlijk van twee kanten komen!

  Concept

  Een volstrekt uniek concept in een speciale markt. We hebben een complete lijn van Nutricosmetics ontwikkeld om de huid van binnenuit te onderhouden. Een resultaatgerichte, efficiënte en directe aanpak is mogelijk door het gebruik van hoogwaardige voedingsstoffen met als doel huidverzorging van binnenuit. LavieSage selecteert indien mogelijk en beschikbaar, uitsluitend natuurlijke ingrediënten maar vooral huidspecifieke voedingsstoffen met voldoende dosering zodat de huid optimaal profiteert van het gebruik. Dat maakt LavieSage een speciale partner voor iedere professional die aan de huid werkt en voor iedereen die een goede gezondheid van lichaam en huid wil onderhouden.

  Verzorging van buiten door cosmetica

  LavieSage nutricosmetics kunt u combineren met uw favoriete cosmetica producten. U bepaald immers zelf welk cosmetica merk het beste bij u en uw huidconditie past.

  Huid

  Uw huid is levend weefsel. Ze wordt continu vernieuwd om onderhoud te plegen. Voor dit onderhoudsproces zijn veel verschillende voedingsstoffen nodig die via de voeding ingenomen dienen te worden.
  Daarom adviseren wij een extra aanvulling van uw huid met LavieSage Nutricosmetics voor uw dagelijkse portie huid-eigen nutriënten in combinatie met vitamine en mineralen die nodig zijn om de huid langdurig mooi en gezond te houden.

  Huidverzorging in een schoonheidssalon of kliniek

  Met behulp van specifieke behandelingen kunt u samen met uw schoonheidsspecialist of huidprofessional een behandelprogramma samenstellen zodat u het resultaat krijgt dat aansluit bij uw behoefte en wensen. LavieSage werkt derhalve samen met veel andere bedrijven die juist gespecialiseerd zijn op de behandelingen vanaf de buitenzijde. Zo kunnen er technieken ontwikkeld worden die een rendement leveren tussen behandeling en resultaat. Bekijk de website en raadpleeg uw schoonheidsspecialist. Die kan u het beste advies geven op gebied van de dagelijkse verzorging van uw huid van binnen en van buiten.