• Environ

 • Onze gezondheid en de kwaliteit van onze huid worden vandaag door talrijke factoren bedreigd. Stress, slechte voedingsgewoonten, luchtvervuiling en blootstelling aan ultraviolette stralen, versnellen het verouderingsproces, veroorzaken irritaties of nog erger, huidkanker.

  Dr. Desmond Fernandes, was zich begin jaren ’80 reeds bewust van dit probleem en ontwikkelde ENVIRON®-producten om de huid te beschermen tegen UV-licht, vervuiling en vrije radicalen èn om vroegtijdige veroudering te voorkomen en te behandelen.

  ENVIRON® was de eerste ter wereld die een crème ontwikkelde met vitamine A en anti-oxidanten in een hoge effectieve dosis.

  Het is wetenschappelijk aangetoond dat deze combinatie doeltreffend bijdraagt tot het behoud van gezondheid en schoonheid van de huid maar ook zorgen voor het herstel van een ( zon-) beschadigde huid.

  De meeste ENVIRON®-producten zijn vrij van bewaarmiddelen en geurstoffen. Alle producten zijn vrij van kleurstoffen en beperken het risico op allergieën en overgevoeligheidsreacties. Ze kunnen dan ook prima gebruikt worden bij een huid die niet gezond of zelfs beschadigd is.

  Om de effectiviteit van de ENVIRON®-producten die u thuis gebruikt te verhogen worden in het instituut speciale ENVIRON®-peelings uitgevoerd. Het ENVIRON®-peeling systeem werkt op basis van natuurlijke Alpha Hydroxy zuren. ENVIRON® gaat er vanuit dat lichte peelings, herhaaldelijk uitgevoerd, een mooier resultaat geven dan een éénmalige diepe peeling.

  Daarnaast heeft Dr. Fernandes de IONZYME DF-machine ontwikkeld waarmee zowel peelings als vitaminepreparaten de huid in worden gesluisd. Het apparaat combineert sonoforese op een lage frequentie met gepulseerde iontoforese, waardoor de opnamecapaciteit van de huid enorm verbetert.