• Cosmetisch Arts

 • Paul Wijffels is sedert 2006 gecertificeerd als lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetisch Geneeskunde, waarin hij als secretaris 6 jaar lang een bestuursfunctie heeft vervuld. De NVCG heeft een opleidingscurriculum samengesteld voor artsen werkzaam in de esthetische geneeskunde. Hieraan valt te toetsen of een arts bekwaam is. Kwaliteit en transparantie zijn het grootste doel. Verder is Paul Wijffels lid van het European College of Aesthetic Medicine, lid van de Visitatie Registratie Commissie van de NVCG en docent aan het Allergan Medical Institute. Middels nascholing in binnen- en buitenland houdt hij zijn kennis op het brede gebied van de cosmetische geneeskunde actueel en zijn er goede intercollegiale contacten. Paul Wijffels is persoonlijk getraind door de Braziliaanse plastisch chirurg Mauricio de Mayo, de Canadese plastisch chirurg Arthur Swift en door dermatoloog Koen de Boele uit België. Hij geeft zelf training aan startende artsen op het gebied van fillers en botuline toxine en is tevens werkzaam als medisch adviseur.

  Paul Wijffels heeft zich verdiept in de esthetische geneeskunde vanaf medio jaren ’90. Medische behandelingen met fillers en botuline toxine zijn zijn specialiteit, gericht op huidverbetering met een gezondheidskundig doel. Het gebruik van afbreekbare (tijdelijke) producten heeft zijn absolute voorkeur en hij werkt dan ook al jaren alleen met afbreekbare middelen.

 • Prijslijst

  Het resultaat van een behandeling is van groot belang. In een persoonlijk gesprek kunnen wij u goed adviseren over de mogelijkheden van behandeling en de daaraan verbonden kosten. Tijdens het eerste consult bieden wij u een vrijblijvende prijsopgave.

  Bij ons kiest u voor een ervaren arts in een professionele omgeving. Deze staat garant voor kwaliteit, service en veiligheid. Wij werken alleen met afbreekbare en veilige, hoogwaardige producten.

 • Prijslijst

  CONSULT: 25 euro

  BOTOX

  € 200 per regio: voorhoofd of de fronsrimpel of “kraaienpootjes” beiderzijds
  € 350 per 2 regio’s
  € 475 per 3 regio’s

  Botox beide oksels bij Hyperhydrosis: € 600
  Botox bij migraine € 200

  HYALURONZUUR
  Juvederm, Teosyal, Restylane
  € 300 per 0,5 ml
  € 500 per 1 ml
  € 800 per 2 ml
  € 1200 per 3 ml

  RADIESSE
  € 350 per 0,8 ml
  € 550 per 1,5 ml