• Neoderma

 • Neoderma maakt gebruik van actieve kruiden en plantenextracten. De biologische diepe peeling van Neoderma bestaat uit Chinese kruiden en perfluorcarbon en heeft een therapeutische en diepreinigende werking (acné). Het versterkt het immuunsysteem en de stofwisseling in de huid. Tevens zorgt de peeling voor een versnelde celdeling een toename van de produktie van collageen en elastine.

  Toepassing: Omdat de Neoderma Biopeeling de celdeling doet versnellen, wordt het metabolisme van de huid en de productie van collageen gestimuleerd. De peeling heeft een therapeutische en verjongende werking en geen van de huidlagen wordt aangetast. De behandeling is dus zeer geschikt voor de verslapte, slecht doorbloede (rokers) huid. Toepasbaar als eenmalige behandeling bij, of in plaats van een schoonheidsbehandeling (preventieve werking) of als minikuur (3 maal binnen 10 dagen). In geval van een gevoelige huid en lichaamsbehandeling echter éénmaal per week, tot het gewenste resultaat is bereikt. Na de behandeling komen veel afvalstoffen vrij.

  Om deze af te voeren adviseren wij elk uur een glas water te drinken. Bovendien worden alle huidfuncties genormaliseerd. Uniek is dat met de peeling 3 à 4 problemen in één keer behandeld kunnen worden en dat de peeling het hele jaar door toegepast kan worden. U kunt gewoon in de zon, maar met de Neoderma Blue Blood Sun Block (die waterproof is en waar dus make-up over heen kan). Ook kunt u zelf gewoon wassen. Na de behandeling is het beter om gedurende één week niet onder de zonnebank te gaan wegens het gevaar voor uitdroging van de huid. Tijdens en tot minimaal 10 dagen na afloop van een kuur mogen alleen Neoderma huidverzorgingsproducten gebruikt worden. Liefst de producten opmaken. De producten ondersteunen de behandeling en dienen (circa 7 weken) als huidverzorgingsproducten.

  Het effect van de behandeling wordt daardoor aanmerkelijk versterkt, vooral door de perfluorcarbon in verschillende Neoderma huidverzorgingsproducten. De perfluorcarbon vormt een unieke combinatie met de kruiden door de werking van zuurstof en heeft een sterk therapeutische, vochtregulerende, verjongende, ontstekingremmende en regenererende werking. Ook activeert de perfluorcarbon het metabolisme en de immuniteit van de huid en verbetert het de opname van alle werkstoffen in de huid.

  Bio-Peeling Treatment

  Biologische Bio-Peeling / Chinese kruidenpeeling

  90 – 120 min.     € 87,50

  .

  De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) – de unieke biologische peeling van Neoderma – is ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Deze is niet agressief, dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn. Voordelen: u hoeft niet thuis te blijven en u kunt zich gewoon opmaken. De Neoderma Chinese kruidenpeeling / Bio-Peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid.
  De Neoderma Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Zelfs voor de donker getinte huid. Toepasbaar het hele jaar door, ook in de zomermaanden. De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) behandeling is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur.

  Deze behandeling is uiteraard inbegrepen met vooraf een grondige reiniging van de huid (reiniging van comedonen, milia’s, etc.)